Playlist pentru botez

Playlistul petrecerii de botez

Trebuie sa fie pozitiv, optimist si sa debordeze de entuziasm si voie buna. Botezul este un eveniment deosebit, o noua generatie este crestinata si intra in felul acesta in comunitate, in social. De obicei la petrecerile de botez sunt prezenti si alti copii mici sau mari care au un chef de joaca si de dans incredibil. De multe ori tot ei, copiii, sunt cei care se afla in centrul atentiei tuturor celor prezenti, vreme indelungata, pe ringul de dans prin prisma dragalasenii lor, poftei de viata si a faptului ca nu se simt timorati sau intimidati de nimeni asa ca danseaza cum pot si cum cred ei de cuvinta. Muzica trebuie sa fie deci si pe placul lor, ei fiind in mod garantat parte componenta importanta a evenimentului pe parcursul acestuia. 

Fiecare eveniment se doreste in general a fi unic si deosebit, in special din punct de vedere al programului muzical. Ca urmare directa a acestor dorinte, noi, cei de la DJlaPetrecere.ro, incercam de fiecare data impreuna cu organizatorul evenimentului sa "schitam" portretul robot colectiv al invitatilor ce vor fi prezenti la eveniment si incercam sa-i multumim pe toti.
In functie de anumite informatii referitoare la acestia putem stabili un tipar al programului muzical pe care il vom aplica in cadrul evenimentului iar in functie de reactia audientei, pe parcurs, il mentinem sau il diversificam.

Ritmurile trebuie sa alterneze, sa se compenseze unul pe celalalalt . Un ritm prea alert sustinut mai mult de 20-30 de minute devine stresant si deranjant, un ritm prea lent devine plictisitor. Tot timpul DJ-ul trebuie sa caute piese care sa "lege" bine partile componente ale unui eveniment. In timpul servirii mesei intensitatea sonora a muzici, trebuie sa scada, sa nu deranjeze, sa devina ambientala. Pana la urma invitatii prezenti au venit la eveniment si din dorinta de a mai socializa si trebuie sa nu aiba dificultati de comunicare din cauza unui volum prea tare dat in difuzoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu